vrijdag 16 maart 2012

The voice kids "geschiedenis

The Voice Kids
The Voice Kids is gebaseerd op The Voice of Holland. Deelname staat uitsluitend open voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met veertien jaar. Het programma wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. De coaching van de kandidaten is in handen van Angela Groothuizen, Nick & Simon en Marco Borsato.

De deelnemers starten in de "blinde" auditie: De coaches zitten met hun rug naar het podium, zodat ze de kandidaten alleen kunnen beoordelen op basis van hun stem. Indien een jurylid enthousiast is over een deelnemer, drukt het jurylid op een knop waardoor diens stoel omdraait. Wanneer meerdere juryleden dit doen, bepaalt de kandidaat bij welke coach hij in het team komt. Van de in totaal 17.000 geauditeerde kandidaten deden slechts 90 kandidaten een "Blind Audition". Na "The Blind Auditions" gaan er nog 45 deelnemers door naar de "The Battles".
Johannes Hendrikus Hubert (John) de Mol (Den Haag, 24 april 1955) is een Nederlands mediamagnaat, zoon van voormalig zanger John de Mol sr. en broer van Linda de Mol.
Na geslaagd te zijn voor het toelatingsexamen voor het vwo bij het R.K. Lyceum te Hilversum, ging hij toch in de tweede klas naar de havo. Met veel moeite doorliep hij deze havo en daarna wilde hij graag profvoetballer worden. Hij kon redelijk voetballen, maar had snel door dat hij geen professional zou worden. Zijn vader was directeur van Radio Noordzee en daar mocht hij in de vakanties de plaatjes opruimen. Later werd hij er dj. Omdat het er niet naar uit zag dat hij profvoetballer kon worden besloot hij op 23-jarige leeftijd freelance televisieproducent te worden. Na enkele jaren begint het succes met de Showbizzquiz en maakt zijn bedrijf haar eerste echte grote hit in de vorm van Medisch Centrum West. Inmiddels is hij miljardair met een geschat vermogen van ongeveer 2 miljard euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten